Târgu-Jiu: Căsătorii la Poarta Sărutului de Ziua Îndrăgostiţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Georgiana şi Marian s-au csătorit anul trecut la Poarta Sărutului
Georgiana şi Marian s-au csătorit anul trecut la Poarta Sărutului

Ofiţerii de stare civilă vor oficia astăzi căsătoria a şase perechi de tineri, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. Dintre acestea, două cupluri au dorit să se căsătorească în faţa Porţii Sărutului din Parcul Central  Municipal.

Cele două perechi de îndrăgostiţi, care au depus cerere să fie cununate de Ziua Îndrăgostiţilor, la Poarta Sărutului, sunt aşteptate astăzi la ora 14.00 în Parcul Central Constantin Brâncuşi. Tinerii vor primi flori şi şampanie din partea municipalităţii. În jurul orelor 14.30, îndrăgostiţii care se vor plimba prin parc au posibilitatea să se fotografieze lângă Poarta Sărutului, iar pozele vor fi oferite gratuit. Concursul „Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste“ a fost lansat în foişorul Parcului Central.  Cele mai frumoase cinci declaraţii de dragoste vor fi premiate cu bonuri valorice la o cunoscută pizzerie din Târgu-Jiu.
Tot astăzi, Palatul Copiilor va pregăti un spectacol de dans şi muzică în Parcul Municipal. În această seară, la ora 18.00, va avea loc un spectacol de teatru cu piesa „Titanic Vals” de Tudor Muşatescu oferit de Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” special pentru îndrăgostiţi.  Intrarea se va face pe bază de invitaţii, care vor putea fi ridicate de la Centrul de Informare pentru Cetăţeni din cadrul Primăriei Municipiului Târgu-Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite