Casa unui poliţist a fost cuprinsă azi-noapte de flăcări, după ce în iunie i-a fost incendiat BMW-ul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Leuşean este încă o dată victima unor necunoscuţi
Aurel Leuşean este încă o dată victima unor necunoscuţi

Două echipaje de pompieri din Târgu-Jiu au luptat azi-noapte timp de o oră şi jumătate să stingă focul. Casa aparţine poliţistului Aurel Leuştean.

Primele verificări arată că o persoană necunoscută deocamdată a pus focul intenţionat. „Solicitarea a venit la 00.50. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu. Solicitarea a venit pentru un incendiu izbucnit la o casă de locuit aparţinând lui Aurel L., din municipiul Târgu-Jiu, strada Paltinului, cartierul Iezureni. Au ars 150 de metri pătraţi din acoperiş construit din lemn cu învelitoare din fibră şi circa un metru cub de material lemnos. Cauza probabilă a incendiului o reprezintă flacăra, folosirea intenţionată a sursei pentru a genera incendiul, autor neidentificat", a declarat Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Aurel Leuştean lucrează la Serviciul Rutier Gorj, iar în iunie i-a fost incendiat autoturismul marca BMW. Autorii nu au fost depistaţi nici până în prezent.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite