Târgu-Jiu: Casă incendiată de o mână criminală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările
Pompierii s-au luptat patru ore cu flăcările

Un bărbat din satul Strâmba Jiu, plecat la muncă în străinătate, a rămas fără acoperiş deasupra capului din cauza unei persoane care i-a dat foc întregii gospodării.

Totul s-a întâmplat azi-noapte, în jurul orei 03.00,  când vecinii gorjeanului păgubit le-au cerut sprijinul pompierilor pentru stingerea incendiului. Primele cercetări arată că este vorba despre o mână criminală. Pagubele se ridică la suma de 20 de mii de lei, anexa gospodărească de lângă casa de locuit fiind arsă din temelii.

Secţia de Pompieri Turceni a intervenit în satul Strâmba Jiu, din oraşul Turceni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit şi la anexa gospodarească , proprietatea lui  Ion Z. A ars acoperişul casei de locuit, construit din lemn şi acoperit cu învelitoare din ţiglă pe o suprafaţă de 82 de metri pătraţi, iar din anexa gospodarească au ars obiecte de mobilier, de îmbrăcăminte şi aparatură electrocanică. Proprietarii nu erau acasă, iar incendiul s-a propagat de la anexa gospodăpească spre casă. Cauza probabilă este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, autorul fiind necunoscut”, declară Mihai Avramescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj.

Bunurile salvate se ridică la suma de 60 de mii de lei.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite