Târgu-Jiu: Casa în care locuieşte atacantul Jaka Stromajer a fost spartă de un hoţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jaka Stromajer a jucat la meciul de vineri cu Steaua, fiind eliminat înainte de final
Jaka Stromajer a jucat la meciul de vineri cu Steaua, fiind eliminat înainte de final

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Vladimir, a fost prins în flagrant în momentul în care încerca să intre pe geamul de la bucătăria casei în care locuieşte cu chirie atacantul Jaka Stromajer. Proprietara imobilului a fost cea care a sesizat poliţia, descoperindu-se faptul că hoţul a mai intrat în casă şi vineri noaptea.

A vrut să dea lovitura de două ori şi nu s-a mulţumit cu receiver-ul furat vineri noaptea din imobilul în care locuieşte cu chirie Jaka Stromajer, atacantul echipei Pandurii Târgu-Jiu.

În dimineaţa acestei zile, poliţiştii au prins în flagrant pe P.V., de 41 ani, din comuna Vladimir, în timp ce încerca să pătrundă în imobilul respectiv pentru a sustrage bunuri. Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că bărbatul este suspectul furtului din noaptea precedentă, bunul sustras fiind recuperat, urmând a fi predat părţii vătămate“, declară Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cea care a anunţat poliţia a fost chiar proprietarea apartamentului.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 27 martie 2010, la orele 14:56, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112 de A.A., de 58 ani, din localitate, despre faptul că în noaptea de 26/27 martie 2010, persoane necunoscute, prin spargerea unui geam de la bucătăria unui imobil de pe strada Termocentralei, au pătruns în interior, de unde au sustras un receiver pentru televizor. Imobilul este proprietatea apelantei, fiind închiriat lui S.I., care în prezent nu se află în ţară“, mai spune Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale l-au reţinut pe suspect pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj. Mâine, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă de furt. Se pare că atacantul echipei Pandurii locuieşte la parterul imobilului spart de hoţi.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite