Târgu-Jiu: Cărbuneşteancă dispărută de acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Ana-Ancuţa Dragotă
Foto: Ana-Ancuţa Dragotă

O minoră de 14 ani, din oraşul Târgu-Cărbuneşti, este căutată de poliţişti pentru că a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

Dispariţia adolescentei a fost anunţată chiar de către tatăl său. Ana-Ancuţa Dragotă, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu pe data de 23 februarie a acestui an, iar de atunci este de negăsit. Părinţii au sperat că fiica lor se va întoarce acasă, însă, după o săptămână de aşteptări, s-au hotărât să le ceară sprijinul oamenilor legii. „În după-amiaza zilei de 3 martie 2010, Poliţia Oraşului Târgu-Cărbuneşti a fost sesizată de Vasile D., din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, Dragotă Ana-Ancuţa, de 14 ani, a plecat de la domiciliu din data de 23 februarie 2010, la ora 19.00, iar până în prezent  nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 1,60 metri, constituţie slabă, ochi căprui, păr negru, lung. La data plecării era îmbrăcată cu blue-jeans de culoare albastră, bluză de culoare albă, iar în picioare purta papuci din plastic de culoare neagră. Poliţiştii continuă căutările pentru depistarea minorei“, precizează Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Persoanele care pot oferi detalii în acest sens sunt rugate să apeleze numărul de telefon 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. Poate fi apelat gratuit numărul de telefon 116.000, special creat pentru semnalarea copiilor dispăruţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite