Târgu-Jiu: Cântăreţ la biserică, audiat în cazul crimei de la Schela

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabriel Agache s-a confruntat, ieri, cu doi martori, unul care a văzut maşina plină de sânge şi celălalt care a găsit briceagul. Fosta iubită a criminalului îşi schimbă înfăţişarea de la un termen la altul, iar de curând a devenit majoră, fiind cercetată, în acelaşi dosar, pentru tăinuire.

La Tribunalul Gorj au fost audiaţi, ieri, mai mulţi martori în procesul în care Gabriel Agache este cercetat pentru omor. Acesta a comis fapta din amor pentru Alina Tărău, o tânără de 18 ani, care l-a „răsplătit“ pe ucigaş cu o noapte de sex pentru fapta comisă. Tânăra era minoră în momentul comiterii crimei, însă, în această lună, fata a devenit majoră, iar acum este cercetată pentru tăinuire. Criminalul şi fosta lui iubită s-au privit minute în şir în sala de şedinţe, iar apoi judecătorul a anunţat că şedinţa nu este publică. Audiaţi au fost şi doi martori, unul care a găsit briceagul cu care a fost comisă crima şi celălalt care a văzut maşina plină de sânge.

Eu sunt cântăreţ la biserica din Schela şi m-au chemat ca martor în proces. Nu am fost niciodată prin tribunale, dar m-au chemat acum, cu crima asta. Eram în maşină cu părintele când am văzut autoturismul celui ucis parcat ciudat pe uliţă. Voi spune tot ce ştiu, dar e rău că pierd atâtea ore pentru audieri“, a declarat Puiu Coiculescu, tânărul de 27 de ani.

image

Alina fuge de presă, iar rudele o consideră vinovată

Surprinzător este faptul că rudele fetei au spus că Alina ar fi trebuit să nu le ascundă poliţiştilor adevărul. Sora bunicii sale este convinsă că fata va fi pedepsită pentru că a încercat să inducă în eroare anchetatorii. „Eu o consider vinovată, pentru că i-a luat apărarea ăluia. Nu a recunoscut nimic şi l-a apărat pe Agache, iar acum trebuie să suporte consecinţele. Cu poliţiştii nu e de joacă. Nu l-a omorât ea, dar putea să spună tot ce a ştiut“, a spus fina Alinei. Tânăra a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii, fiind protejată de părinţi. A fost însă uşor de observat că are un nou look, transformându-se din blondă în roşcată.

image

Crima a fost comisă la sfârşitul lunii ianuarie a acestui an, când Gabriel Agache şi-a uciş rivalul în dragoste cu sânge rece, părăsindu-l pe un drum comunal, din Schela. Poliţiştii l-au găsit pe Lucian Cândea desfigurat, fiind vizibile urmele lăsate de câini.Criminalul a spus că era orbit de dragostea pentru Alina Tărău, fata care se întâlnea când cu unul, când cu altul, fără ca vreunul să ştie de celălalt.

Procesul, amânat pe timpul vacanţei judecătoreşti

Magistraţii Tribunalului Gorj au dispus un nou termen în proces. „Acordă termen de judecată la data de 31 august 2010, pentru administrarea probatoriului cu martorii consemnaţi în rechizitoriu“, a anunţat judecătorul de caz, în cadrul şedinţei secrete de ieri.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite