Târgu-Jiu: Campionul mondial la karate, Marian Fabian, a încetat din viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Video/ Drama unui campion mondial la karate
Târgu-Jiu: Video/ Drama unui campion mondial la karate

Marian Fabian, campion mondial la karate, a decedat joi, la vârsta de 35 de ani, din cauza cancerului cu care se lupta de patru ani.

Trupul său este depus la Biserica Precista Bacău, urmând ca înmormântarea să aibă loc sâmbătă, 13 martie, la cimitirul din localitatea Valea Mare. Marian Fabian a trăit o perioadă şi în judeţul Gorj, unde a antrenat mai multe grupe de copii şi tineri. Cel mai mult a activat în localitatea Ţicleni, iar cei pe care acesta i-a instruit îi poartă un mare respect.
Fabian Marian a avut centura neagră 4 dan shotokan, 3 dan godai ryu (lupte asiatice) şi 1 dan kick box. A câştigat nenumărate medalii, fiind declarat cel mai bun din lume. În anul 2006, Fabian Marian a aflat ca suferă de cancer malign la maxilar, fiind la un pas de metastază. S-a îngrijorat, dar nu s-a speriat. A fost la nenumăraţi doctori, care i-au scos maxilarul din partea dreaptă. A rămas cu un gol în gură până la creier şi cu partea dreaptă a feţei fără suport osos. După patru ani de luptă cu boala, Marian Fabian a fost învins.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite