Târgu-Jiu: VIDEO/ Cadouri de 1 iunie pentru copiii nevoiaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru familii cu mulţi copii au primit, astăzi, din partea Primăriei Târgu-Jiu, cadouri cu ocazia zilei de 1 iunie.

Copiii au primit dulciuri, sticle de suc, turturi şi cărţi. Carmina Pupăzan, de 32 de ani, trăieşte de un an, împreună cu cei doi copii, la Casa Iris, stabilimentul destinat persoanelor fără adăpost. „Mă bucur că cineva se gândeşte şi la copiii mei. Sper că voi primi o locuinţă socială şi o să mă mut. Este păcat ca o fetiţă premiantă să nu aibă unde să stea. Este bine şi aici, dar cel mai bine e să ai o locuinţă“, ne-a spus femeia. Fetiţa are vârsta de opt ani, iar băieţelul are şapte ani.


Reprezentanţii primăriei au ajuns şi în cartierul Petreşti, la familia Chera, cu cinci copii minori, care au vârste cuprinse între cinci şi 12 ani. „Ne descurcăm foarte greu. Trăim din alocaţiile copiilor şi din sumele complementare. Soţul mai lucrează în timpul verii ca zilier, iar eu stau cu copiii“, a spus Maria Chera, în vârstă de 38 de ani.

image
image

Teodora Ciobanu, directoarea Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, a prezicat că în oraş există 13 familii cu 63 de copii care se confruntă cu dificultăţi financiare: „Vom încerca să le oferim tuturor cadouri, cu toate că fondurile puse la dispoziţie de sponsoir sunt foarte mici“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite