Târgu-Jiu: Bucureştean prins în timp ce oferea 500 de euro unui poliţişt ca să scape de dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 38 de ani, din Bucureşti, a căzut aseară în plasa procurorilor gorjeni, fiind prins în flagrant în timp ce îi oferea unui poliţist suma de 500 de euro ca să nu-i întocmească dosar penal.

Bucureşteanul fusese depistat în jurul orei 17.00, pe raza oraşului Novaci, fiind oprit pentru depăşirea vitezei în localitate, însă cu această ocazie s-a constatat că avea permisul suspendat şi circula fără asigurare.

„Aseară, în jurul orei 20.20, acelaşi cetăţean a fost surprins în timp ce oferea suma de 500 de euro agentului de poliţie cu solicitarea expresă de a nu fi efectuate cercetările sub aspect penal împotriva sa şi de a-i fi restituite plăcuţele de înmatriculare ce fuseseră reţinute cu ocazia opririi în trafic. Persoana menţionată este cercetată în continuare, în stare de libertate, de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, pentru care legea prevede pedeapsa închisorii de la 6 luni la 5 ani”, a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite