Târgu-Jiu: Bruce Willis, poliţai în misiune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, la Cinema Victoria, rulează filmul Cop Out (Poliţai în misiune). Jimmy (Bruce Willis) este un detectiv veteran a cărui principală grijă este nunta fiicei sale. El trebuie să facă echipă cu energicul Paul, detectiv de culoare cu probleme casnice, ca să prindă un gangster şi un cartonaş de baseball de colecţie.

Doi poliţişti cu experienţă pe nume Jimmy şi Paul primesc misiunea de a găsi un cartonaş de baseball foarte valoros din anul 1952, care a fost furat şi a cărui comercializare ar putea însemna dobândirea unui uriaşe sume de bani de către hoţ. În timp ce se implică în tot felul de aventuri periculoase şi amuzante cu scopul de a localiza cartonaşul furat, detectivii de poliţie găsesc un automobil Mercedes în al carui portbagaj se afla o frumoasă mexicancă pe nume Gabriela. Femeia a fost amanta unui cap al mafiei mexicane şi reprezintă cheia spre milioanele de dolari provenite din vânzarea de droguri, motiv pentru care este urmarită cu asiduitate de către gangsteri. 
Dupa ce o salvează pe Gabriela şi o protejează de mafioţii care o urmăresc, Paul începe să se simtă atras de ea, spre deosebire de Jimmy care se ţine la distanţă de femeie. Jimmy Monroe intenţioneaza să vândă el însuşi cartonaşul de baseball pentru a caştiga banii necesari organizării nunţii fiicei sale.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite