Târgu-Jiu: Braconierii de mistreţi au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au mers pe urmele braconierilor
Poliţiştii au mers pe urmele braconierilor

Cei doi bărbaţi din comuna Schela, care au împuşcat doi porci mistreţi într-o pădure din Obştea Hărăbor, au primit, aseară, mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 10 zile. Cercetările au scos la iveală faptul că la fapta de braconaj a mai participat şi un bărbat de 46 de ani, care a fost introdus în arestul poliţiei judeţene pentru 24 de ore.

Ilie C, de 44 de ani, din comuna Schela, membru vânător al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Gorj, a fost reţinut de poliţişti, sâmbătă noaptea, la scurt timp după ce a împuşcat doi porci mistreţi pe Fondul de Vânătoare numărul 9 Bumbeşti-Jiu.

Unul dintre braconieri a fost prezentat în faţa instanţei de judecată

Acesta a recunoscut faptul că a fost ajutat de Daniel V., un consătean în vârstă de 35 de ani, care a dat bir cu fugiţii. Aseară, braconierul fugar a fost găsit la domiciliu.

image

Ilie C. şi Daniel V. au fost prezentaţi Parchetului, respectiv, Judecătoriei Târgu-Jiu, cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 10 zile. În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la comiterea acestei fapte a participat şi Grigore M., de 46 ani, din comuna Schela, judeţul Gorj. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj cinegetic“, declară Romina Dochian, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cei trei braconieri riscă să-şi petreacă următorii şapte ani după gratii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite