Târgu-Jiu: Beat şi cu permisul anulat din 2005, un gorjean a lovit cu maşina o femeie şi a fugit: „Şoferul a fost arestat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul a avut loc aseară, în comuna gorjeană Turcineşti. După ce a accidentat o femeie de 38 de ani, care mergea pe marginea drumului, şoferul a dat bir cu fugiţii.

Totul s-a petrecut aseară, în jurul orei 21.20, pe  DJ 674, în localitatea Turcineşti, accidentul soldându-se cu vătămarea corporală a Mariei P.C., de 38 ani, din comuna Turcineşti, care se deplasa ca pieton.

CITEŞTE ŞI:

Accident cu patru victime, provocat de un şofer care vorbea la telefonul mobil

Iniţial, în jurul orei 01.00, poliţiştii au fost sesizaţi că victima a fost găsită în stare de inconştienţă, prezentând leziuni. Cercetările efectuate la faţa locului au concluzionat că Maria P.C., în timp ce se deplasa pe partea carosabilă a fost accidentată de un autoturism, al cărui conducător a părăsit locul faptei. După câteva ore de la producerea accidentului, poliţiştii rutieri au identificat conducătorul auto în persoana lui Gheorghe H., de 41 ani, acesta fiind depistat la locuinţa sa din comuna Turcineşti. Testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj. Pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că bărbatul, deşi avea permisul de conducere anulat din anul 2005, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals, a depăşit o altă maşină şi a intrat pe contrasens, accidentând-o pe femeia de 38 de ani. Poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pe timp de 24 de ore, iar astăzi l-au prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu. Instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a lui Gheorghe H. pe o perioadă de 15 zile, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals, având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi permisul de conducere anulat.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite