Târgu-Jiu: Beat la volan, un sexagenar a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină condusă de o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 63 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, a fost implicat aseară într-un accident rutier, după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sexagenarul conducea un autoturism pe strada Preajba şi a intrat pe contrasens, lovind o maşină condusă regulamentar de o femeie de 34 de ani, din comuna Stejari.

„Duminică seara, la ora 17.40, R.D.P., în vârstă de 63 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe strada Preajba, din municipiu, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către o şoferiţă de 34 ani, din comuna Stejari. Din fericire, accidentul de circulaţie s-a soldat doar cu pagube materiale. Poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, a conducătorilor auto. Au aflat repede din ce cauză a pierdut R.D.P. controlul asupra direcţiei. Conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât poliţiştii l-au condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie”, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgujianul  este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice, având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite