Târgu-Jiu: Bătrânul de 77 de ani, acuzat că a lăsat gravidă o minoră, face primele declaraţii şocante

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antonie Ohotă se teme că nu va mai avea zile ca să-şi demonstreze nevinovăţia. Mărturisile adolescentei de 14 ani, care susţine că primele abuzuri au început la vârsta de şapte ani, l-au determinat pe bătrânul de 77 de ani să rupă tăcerea.

Situaţie cutremurătoare la Târgu-Jiu. În timp ce minora de 14 ani îşi leagănă fetiţa care a venit pe lume în urmă cu 10 zile, bătrânul acuzat de hărţuire sexuală se apără şi spune că e nevinovat.Acesta a oferit primele declaraţii în exclusivitate pentru Adevărul de Seară, sperând ca această poveste să se încheie înainte de a se produce o adevărată tragedie.

Nu este adevarat ce s-a spus despre mine şi nu este copilul meu. Recunosc că am avut o relaţie, în urmă cu foarte mulţi ani, dar nu cu Andreea, ci cu mama fetei. Pe Andreea am considerat-o ca pe fiica mea şi mă duceam la ele din insistenţele Clarei. Dacă ar fi aşa cum zic ele, că m-am luat de fată la şapte ani, de ce insistau să mă mai duc la ele?

Mama fetei m-a rugat să spun că sunt bunicul fetei, ca să nu aibă probleme cu soţul ei, care nu ştie că am trăit amândoi. Soţia mea se simte foarte rau, ei i-am spus că Clara e nepoata mea, ca să nu dau de bănuit, dar acum i-am mărturisit totul. Nu aş fi fost în stare nici măcar să o ating cu un deget pe acea copilă“, declară Antonie Ohotă, bătrânul de 77 de ani.

Nu la fel de deschisă a fost însă şi mama fetei, care preferă ca de azi înainte să nu mai ofere nicio declaraţie legată de fiica ei. „Nu mai vreau să se spună nimic despre fiica mea“, declară Clara Nedelcu, mama minorei de 14 ani. „Mama mi-a zis să nu mai declar nimic şi cred că aşa e mai bine“, spune, la rândul ei, adolescenta care a adus-o pe lume pe Valentina, o fetiţă nevinovată, care reprezintă mărul discordiei în acest scandal. Antonie Ohotă spune că deţine dovezi importante în acest caz.

Vom reveni cu amănunte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite