Târgu-Jiu: Bătrânul acuzat de pedofilie, înmormântat de ziua presupusei sale fiice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Înmormântarea s-a desfăşurat într-o linişte totală
Înmormântarea s-a desfăşurat într-o linişte totală

O mână de oameni l-au condus pe Antonie Ohotă pe ultimul drum. Pensionarul în vârstă de 77 de ani, implicat în cel mai mare mare scandal sexual din istoria Gorjului, a fost înmormântat ieri în Cimitirul municipal din Târgu-Jiu.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Antonie Ohotă a fost transportat pe ultimul drum de rude şi de câţiva vecini, care nu au scos nicio vorbă până la cimitir, înmormântarea desfăşurându-se într-o linişte totală, chiar şi fără fanfară. Bătrânul spunea, cu puţin timp înainte de a muri, că simte că nu va mai avea zile să-şi arate nevinovăţia.

image

Nenorocitele alea două vor să mă vadă în pământ şi mult nu mai am de trăit. Aş fi vrut să am parte parte, după zeci de ani de muncă, de o pensie în linişte. Mi s-a luat testul ADN şi când n-oi mai fi mă vor crede toţi că am fost nevinovat. Acea copilă să nu uite niciodată că am considerat-o ca pe nepoata mea şi nu aş fi fost în stare să-i fac vreun rău“, le-a mărturisit bătrânul reporterilor Click, înainte să moară.

image

Nu ştiam că a avut vreun scandal sexual. Era un bătrân liniştit şi avea grijă de florile din grădina din faţa blocului. Se mai certa cu copiii care aruncau cu mingea acolo şi rupeau florile. Nu cred că era în stare de aşa ceva. Oricum adevărul va ieşi la iveală”, spune Gheorghe  F., unul dintre vecinii bătrânului. Exact în ziua în care a fost înmormântat bătrânul, presupusa fiică, Valentina, a împlinit o lună de zile. Mama fetiţei, minora de 14 ani, care l-a acuzat pe bătrân că a abuzat-o sexual,  a refuzat să facă orice declaraţie, exprimându-şi doar regretul că Antonie Ohotă nu a trăit până la aflarea adevărului. Poliţiştii spun că, în curând, se va finaliza ancheta, iar rezultatul testului ADN va fi făcut public.

Antonie Ohotă a murit în dimineaţa zilei de vineri. Acesta a fost găsit decedat de către soţia sa. Bătrânul a fost anchetat de poliţie în urma unei plângeri făcută de Clara Nedelcu, care a susţinut că Antonie Ohotă a avut relaţii sexuale cu fiica ei, în vârstă de 14 ani, iar aceasta a rămas gravidă. Bătrânul s-a apărat şi a spus că nu este tatăl copilului şi că în ultima perioadă a stat mai mult prin spitale, având serioase probleme de sănătate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite