Târgu-Jiu: Bătrânul, care a fost implicat într-un scandal sexual de mari proporţii, va fi înmormântat, duminică, la Cimitirul Municipal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La intrarea în scara blocului, a fost pus un doliu cu fotografia bătrânului
La intrarea în scara blocului, a fost pus un doliu cu fotografia bătrânului

Antonie Ohotă, în vârstă de 77 de ani, acuzat că ar fi abuzat sexual de o minoră de 14 ani, care ulterior a născut o fetiţă,  a murit în această dimineaţă. Soţia l-a găsit fără suflare în apartamentul în care locuiau.

Antonie Ohotă, în vârstă de 77 de ani, acuzat că ar fi abuzat sexual de o minoră, care ulterior a rămas însărcinată, a murit azi-dimineaţă de supărare.
Bătrânul care în urmă cu o lună a fost acuzat de mama unei minore, că i-ar fi violat fiica, s-a stins din viaţă. Lucreţia Ohotă, soţia cu care locuia într-un apartament din zona 1 Mai, l-a găsit fără suflare azi-dimineaţă în pat. Femeia a spus că singurele vinovate pentru moartea soţului sunt cele două femei care l-au acuzat pe nedrept. „Nenorocitele alea două sunt vinovate pentru tot ce s-a întâmplat. I-au distrus viaţa. Acum nu mai este. Nu ştiu ce să mai zic, sunt foarte supărată. Aştept să vină copiii şi să ne ocupăm de cele necesare pentru înmormântare“, a spus Lucreţia Ohotă.


Bătrânul a negat că ar fi avut relaţii cu minora


În urmă cu o lună, Andreea Rotaru, minora care se presupune că ar fi fost violată, împreună cu mama sa, Clara Nedelcu, au mers la Poliţie pentru a depune plângere împotriva bătrânului. În timpul anchetei, Antonie Ohotă  a negat că ar fi avut relaţii cu minora, rămasă însărcinată la doar 14 ani.

image

Ohotă a recunoscut, în schimb, că a avut o relaţie cu mama ei. Bătrânul aştepta cu nerăbdare rezultatul testului ADN care să-i demonstreze nevinovăţia, însă nu a mai apucat acest lucru.
Acesta a presimţit că va muri pentru că era foarte bolnav. „Nu îmi pare rău că a murit. Aş fi vrut să se întâmple asta după ce veneau rezultatele testului ADN, să afle că fetiţa pe care am născut-o este a lui“, a spus Andreea Rotaru. În prezent minora se află internată, cu fiica ei de două luni,  la Centrul Maternal din Târg-Jiu.


Anchetă postmortem

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj spun că ancheta va continua chiar dacă bătrânul a decedat. „Cecetările vor continua în acest sens, pentru a se stabili dacă cel reclamat este autorul faptei. Dacă se adevereşte, prin rezultatele ADN-ului, că este tatăl copilului, se va da neîncepere a urmăririi penale, ca urmare a survenirii decesului“, a  declarat Daniel Tică, inspector principal în cadrul IPJ Gorj. Astăzi, rudele au pus doliu cu fotografia bătrânului, la intrarea în bloc. Antonie Ohotă va fi înmormântat duminică, la orele 12.00, la Cimitirul Municipal din Târgu-Jiu.

Antonie Ohotă
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite