Bătaie în plină stradă între vecini

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele au fost transportate la spital
Victimele au fost transportate la spital

Primul scandal a avut loc aseară, în oraşul Turceni. După discuţii în contradictoriu, doi pensionari, soţ şi soţie, au fost ameninţaţi şi bătuţi de vecinii lor de 37, respectiv 38 de ani. După cinci minute, un eveniment asemănător a avut loc în comuna Bolboşi. Victimele au ajuns la spital cu mai multe traumatisme.

Pe numele celor reclamaţi au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare. „Aseară, la ora 19.15, Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată direct de C.G., de 67 ani şi C.G., de 68 ani, ambii din oraşul Turceni, despre faptul că pe fondul unor discuţii în contradictoriu avute cu vecinii U.G., de 38 ani şi U.D., de 37 ani, aceştia din urmă i-au ameninţat şi i-au agresat fizic. C.G., de 67 ani, a suferit leziuni traumatice, fiind transportat la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

La aceeaşi dată, la ora 19.20, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 de către P.V., de 64 ani, din comuna Bolboşi, cu privire la faptul că, în timp ce se întorcea de la un vecin spre locuinţa sa, a fost lovit de către G.V., de 23 ani şi J.C., de 28 ani, din aceeaşi localitate, din cauza unor conflicte mai vechi. Victima P.V. a fost transportată la Centrul de primiri Urgenţe Mătăsari, unde medicul de gardă l-a diagnosticat cu fractură piramidală nazală şi traumatism la mâna stângă. Ulterior, P.V. a fost trimis pentru investigaţi medicale la Spitalul Judeţean Gorj", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-au produs agresiunile.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite