Târgu-Jiu: Bărbatul din Albeni şi-a obligat fiica să-i facă sex oral pe insula Creta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La această concluzie au ajuns procurorii care s-au ocupat de cazul lui Marian Cacalete, bărbatul de 32 de ani, din Albeni, reţinut  pentru viol, în urmă cu o lună. În rechizitoriu se menţionează că acesta şi-a violat fiica vitregă în anul 2007, încă de pe vremea când minora nici nu împlinise zece ani.

Marian Cacalete a fost trimis aseară în judecată şi riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani după gratii. „Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a înaintat instanţei de judecată rechizitoriul privind pe inculpatul Cacalete Marian, trimis în judecată în stare de arest preventiv pentru comiterea infracţiunii de viol în formă continuată, cu victimă minoră în vârstă de 10 ani, infracţiune pedepsită cu închisoarea de la 10 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi“, a declarat Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt la Parchetul Judeţean Gorj.

Concubina bărbatului de 32 de ani a fost cea care a sesizat poliţia. După ce şi-a petrecut 24 de ore în beciul poliţiei judeţene, bărbatul de 32 de ani a fost eliberat de instanţa de judecată, chiar de Ziua Copilului. Procurorii au făcut recurs la această măsură, iar peste 10 zile a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. „S-a reţinut de procuror că inculpatul, în mod repetat, a întreţinut raporturi sexuale normale şi orale cu fiica concubinei sale, încă din anul 2007, când victima nu împlinise 10 ani şi era în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, perioadă în care cei trei au locuit în oraşul Atena din Grecia, unde inculpatul şi concubina sa prestau activităţi sezoniere. Ulterior, inculpatul a mai întreţinut raporturi sexuale cu partea vătămată în diverse împrejurări, în perioada în care a locuit cu aceasta, cu concubina sa şi cu fiica sa în vârstă de 6 ani în insula Creta sau în perioada în care au locuit în Franţa, în absenţa din locuinţă a fiicei sale şi a concubinei sale. După revenirea în ţară, în luna mai 2010, inculpatul a încercat să întreţină din nou relaţii sexuale cu partea vătămată, în absenţa concubinei sale, însă a renunţat urmare a refuzului victimei, care ulterior a relatat mamei  sale faptele săvârşite de inculpat iar aceasta a sesizat organele de poliţie“, mai precizează Cristina Ciobanu, purtător de cuvânt la Parchetul Judeţean Gorj.

Marian Cacalete este din comuna Albeni. Acesta se întorsese recent  în ţară, având timp să-şi cumpere cu concubina sa o casă, în Turceni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite