Bărbatul care şi-a omorât soţia în bătaie, după ce a găsit-o dezbrăcată în casa unui prieten, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj au dispus astăzi trimiterea în judecată a bărbatului de 52 de ani, din comuna Câlnic, pentru comiterea infracţiunii de lovituri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Fapta este pedepsită cu închisoarea de la 5 la 15 ani. Vasile Draica şi-a bătut soţia pe data de 7 august,  iar ulterior femeia de 53 de ani a decedat. Cu toate că acesta le-a spus poliţiştilor că femeia a murit după ce a consumat băuturi alcoolice, anchetatorii au stabilit altceva. Scandalul între cei doi a început când bărbatul şi-a găsit concubina dezbrăcată şi în stare de ebrietate în casa unui prieten.

„Din probatoriul administrat în faza de urmărire penală a rezultat că la data de 7 august 2011 inculpatul a aplicat mai multe lovituri concubinei sale, cu pumnii şi picioarele în zona capului şi peste corp, care au condus la decesul acesteia. Faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe timp de 24 de ore prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj din data de 10 august 2011, iar în data de 11 august 2011 Tribunalul Gorj a admis cererea parchetului şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 29 de zile", a anunţat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite