Bărbatul care şi-a înjunghiat fosta soţie a fost găsit spânzurat în bucătărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost transportat la morgă
Cadavrul a fost transportat la morgă

Poliţiştii au fost cei care l-au găsit astăzi mort în locuinţa sa din Motru, după ce au fost alertaţi de fiica acestuia. Dumitru Băduică şi-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în arest pentru că şi-a înjunghiat fosta nevastă chiar la locul de muncă, iar ulterior Tribunalul Gorj l-a pus în libertate.

Fiica bărbatului de 44 de ani a sunat astăzi, în jurul orei 12.00, la Poliţia Motru pentru a anunţa că este posibil ca tatăl său să-şi pună capăt zilelor, concluzie la care a ajuns în urma discuţiilor purtate cu acesta de dimineaţă. „O echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului, iar bărbatul a fost găsit spânzurat în bucătăria apartamentului în care locuia. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie efectuate cercetări pentru a stabili motivele care l-au determinat să recurgă la acest gest", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul s-a spânzurat de o ţeavă din bucătărie. Acesta se întorsese recent din străinătate, unde plecase la muncă. Aflând că soţia sa a depus actele de divorţ, motreanul a venit în România şi s-a oprit sâmbătă chiar în magazinul în care aceasta lucra ca vânzătoare. Anchetatorii au stabilit că, după ce s-au certat, bărbatul a luat un cuţit de pe tejghea şi a înjunghiat-o în zona gâtului. Femeia a ajuns la spital, iar fostul soţ a fost reţinut pentru 24 de ore. Tribunalul Gorj l-a pus duminică în libertate.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite