Bărbatul care şi-a înjunghiat fiul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au dispus ieri reţinerea pentru 24 de ore a celui care i-a aplicat copilului său două lovituri de cuţit în abdomen, iar Tribunalul Gorj a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Agresiunea a fost comisă duminică seara, iar medicii au stabilit că loviturile i-au pus viaţa tânărului de 22 de ani în pericol.

Bărbatul de 48 de ani, din comuna Polovragi, acuzat de comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, şi-a petrecut noaptea trecută în arest, după ce şi-a înjunghiat fiul în abdomen cu un cuţit.

„Bărbatul din comuna Polovragi, suspectat că prin agresiunea comisă asupra fiului său i-a pus viaţa în pericol, a fost reţinut pe timp de 24 de ore, în urma probatoriului administrat de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. S-a stabilit că suspectul, B.I., în vârstă de 48 ani, în seara zilei de 7 august, la ora 22.50, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, i-a aplicat fiului său, B.C.I., în vârstă de 22 ani, din aceeaşi localitate, două lovituri de cuţit, în zona abdominală”, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Victima a fost transportată imediat la spital pentru îngrijiri medicale, iar ulterior medicul legist a constatat că leziunile provocate au pus în pericol viaţa tânărului. Acesta va rămâne internat o perioadă.

Vezi ce a declarat agresorul mâine, în

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite