Bărbatul acuzat că a băgat un poliţist în spital se apără: „A fost legitimă apărare, pentru că m-a ameninţat cu pistolul”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Magistraţii Tribunalului Gorj au emis astăzi pe numele lui Constantin Blidaru mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

Cu toate că bărbatul de 58 de ani a încercat să le explice magistraţilor că este doar o victimă a poliţistului din comuna Negomir, instanţa de judecată l-a anunţat că va rămâne în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, la propunerea procurorului de caz. „Am fost în legitimă apărare. Mi-a fost frică de el, pentru că m-a ameninţat cu pistolul. Acum îmi pare rău, nu am nimic cu el, chiar am fost tovarăşi. Nu am făcut nimic, de la sperietura aia trebuia să mă apăr cumva. Am pus mâna pe o scândură”, a recunoscut agresorul. În prezent, agentul se află în afara oricărui pericol, fără să mai fie nevoie să stea în spital. Agresiunea a fost comisă aseară, în comuna Negomir, Constantin Blidaru, bărbatul de 58 de ani, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor deosebit de grav. Dacă va fi găsit vinovat, agresorul riscă să primească o pedeapsă cuprinsă între şapte ani şi şase luni de închisoare şi 12 ani şi şase luni de închisoare.

Poliţistul agresat are leziuni la cap şi mâini

image

Citeşte ce spune primarul din localitate, mâine, în

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite