Târgu-Jiu: Bărbat rănit grav în urma unei explozii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O explozie s-a produs în această după-amiază, într-o locuinţă situată în oraşul Rovinari. Proprietarul, în vârstă de 36 de ani, a suferit multiple arsuri de gradul II. Deflagraţia a fost urmată de incendiu.

Din primele informaţii reiese că deflagraţia s-a produs din cauza unei acumulări de gaze de la un convector. Înăuntru era proprietarul locuinţei care a fost rănit grav. Sebastian Brună, de 36 de ani, a fost transportat la Spitalul Sfântul Ştefan din localitate, cu multiple arsuri de gradul II, iar apoi a fost dus la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul „Tudor Vladimirescu“ din municipiul Târgu-Jiu. Locatarii au fost evacuaţi, iar furnizarea gazelor şi a energiei electrice a fost întreruptă . Pompierii au intervenit imediat pentru stingerea incendiului.  În urma deflagraţiei, alte trei locuinţe vecine au fost afectate. Rudele victimei sunt şocate de cele întâmplate. „Eu locuiesc aproape de fiul meu. Vecinii m-au anunţat că au auzit o explozie puternică în garsoniera lui Sebastian şi m-am dus imediat să văd ce s-a înâmplat. El era singur, copilul era la şcoală. Am auzit de la doctori că a ars pe trei sferturi din suprafaţa corpului.  Nu a avut probleme cu convectorul până acum, iar cei de la Distrigaz au făcut revizia toamna trecută. Probabil acumulare de gaze“, a spus Ioan Brună, în vârstă de 62 de ani, tatăl victimei.

În urmă cu câteva minute, bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul de Arşi din Bucureşti pentru îngrijiri complexe.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite