Bărbat găsit mort pe marginea drumului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii cred că gorjeanul de 69 de ani, din comuna Bărbăteşti, a  fost victima unui accident  de circulaţie şi efectuează cercetări pentru depistarea şoferului care a părăsit locul evenimentului.

Vecinul bărbatului găsit mort pe marginea drumului, chiar în faţa locuinţei sale, a sunat la 112 şi a anunţat descoperirea macabră.
      
„Poliţiştii desfăşoară activităţi de cercetare pentru clarificarea împrejurărilor în care a fost accidentat un bărbat de 69 ani, găsit decedat pe marginea Drumului Judeţean 661, în comuna Bărbăteşti.

Azi-noapte, la ora 01.31, poliţiştii din Bărbăteşti au fost sesizaţi, prin apelul de urgenţă 112, de către un localnic despre faptul că a găsit o persoană decedată în faţa locuinţei sale, pe marginea părţii carosabile, posibil victimă a unui accident de circulaţie.

La faţa locului s-a deplasat o echipă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului Rutier şi specialişti criminalişti. De asemenea, având în vedere că din cele relatate de apelant a rezultat că şoferul, neidentificat până în prezent, a părăsit locul evenimentului, poliţiştii au instituit filtre pe arterele de circulaţie.

Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în momentul producerii accidentului, victima, un bărbat de 69 ani, din comuna Bărbăteşti, era întinsă pe partea carosabilă. Aceasta prezenta un traumatism profund în zona capului", declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Poliţiştii continuă investigaţiile pentru depistarea şoferului, fiind întocmit dosar penal sub aspectul infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea oamenilor legii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite