VIDEO/ Băieţel în vârstă de 13 ani, găsit spânzurat de un pom din grădină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un băiat în vârstă de 13 ani s-a spânzurat, în această după-amiază, de creanga unui pom din grădina casei părinţilor din comuna Runcu.

Sebastian Doma a fost găsit atârnând în ştreang chiar de mama lui, care leşinat din cauza şocului suferit, fiind transportată de urgenţă la spital. Băiatul trăia împreună cu părinţii lui în oraşul Uricani, din Valea Jiului, tatăl său fiind miner, şi veneau la Runcu în weekend-uri sau în vacanţe. Nimeni nu îşi explică de ce băieţelul s-a sinucis. „Nu ştiu ce a avut că nu părea supărat. Era un copil vesel. Venea mereu prin curte şi râdea. Am tăiat ieri porcul şi a stat împreună cu noi“, ne-a povestit bunica lui Sebastian.
Maria Berbece, vecină, l-a văzut pe copil cu puţin înainte de a se întâmpla tragedia: „Era un copil foarte cuminte şi respectuos. Părinţii sunt super. Tatăl este miner şi câştigă foarte bine. Mama lui tocmai ce a venit din străinătate. Copilul a stat cu mama tatălui la Hunedoara. Se înţelegeau foarte bine şi aveau o situaţie foarte bună. L-am văzut pe băiat cu trei sferturi de oră înainte de a se întâmpla. Mi-a spus sărut mâna când m-am dus să iau apă. Nu a lăsat niciun bilet. A fost găsit doar telefonul, pe care părinţii îl cumpăraseră ieri“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite