Târgu-Jiu: Băcăuanul care a tâlhărit o asistentă de la spitalul din Cărbuneşti a fost arestat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 36 de ani, din municipiul Bacău, reţinut pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile Suspectul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

În dimineaţa zilei de 18 martie, poliţiştii din Târgu-Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112, de către Aurelia Constantinescu, de 44 de ani, din satul Pojogeni, cu privire la faptul că deplasându-se pe drumul sătesc Pojogeni-Copăcioasa, un bărbat necunoscut a trecut pe lângă ea salutând-o, moment în care a împins-o şi i-a smuls geanta pe care o purta pe umăr şi în care avea cheile de la imobil, o agendă, documentele personale şi suma de 100 lei. Femeia aştepta să găsească o maşină pentru a ajunge la Spitalului Orăşenesc Târgu-Cărbuneşti, unde este angajată ca asistentă.
Poliţiştii de la Transporturi Feroviare  l-au depistat pe suspect în Staţia CFR Târgu-Cărbunesti. Cu aceeaşi ocazie, poliţiştii au recuperat poşeta victimei, în care se aflau bunurile reclamate, precum şi suma de 100 lei. Eusebiu G., bărbatul din Bacău, va sta după gratii 29 de zile. 



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite