Târgu-Jiu: Avram nu recunoaşte crima pentru care a stat Ţundrea în puşcărie, doar acuză: „M-au pus să mă masturbez pentru probe"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Pigui, fost specialist criminalist, dar şi Ion Răgman, fost ofiţer la Serviciul Judiciar au fost citaţi astăzi la un nou termen în dosarul în care Gheorghe Avram este acuzat de comiterea crimei de la Pojogeni, din anul 1992, pentru care Ţundrea a stat pe nedrept 12 ani în puşcărie.

Dacă la prima persoană audiată Avram nu a avut întrebări, când a venit în faţa judecătorului de caz fostul ofiţer Ion Răgman, inculpatul a avut ceva de spus. „Îşi aduce aminte că m-a adus la Târgu-Jiu la medicină legală şi mi-au luat proge de spermă şi m-au pus să mă masturbez? Ştiam că nu există procedura asta, îmi amintesc că au şi râs de mine. Asta s-a întâmplat în 2002”, i-a spus Avram judecătorului de caz, Gheorghe Constantinescu. „Nu-mi amintesc să-l fi condus pe inculpat la Medicină Legală, unde să-i fi fost recoltate probe biologice, întrucât nici nu exista în procedurile respective. Eu am făcut cercetări doar în cazul lui Mircea Călescu, nu am făcut parte din echipa operativă care a efectuat cercetări cu privire la victima Mioara Gherasie”, a declarat Ion Răgman. Avram l-a mai întrebat dacă îşi aminteşte  ă i-a propus să ia asupra lui fapta lui Ţundrea, însă fostul anchetator a precizat că în cauza respectivă era deja o persoană condamnată şi nu a efectuat cercetări.

Amănunte în ediţia de mâine a AdS Târgu-Jiu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite