Târgu-Jiu: Avocaţi amendaţi pentru parcări în locuri nepermise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au grăbit să ajungă în sălile de judecată şi au parcat maşinile în locuri nepermise. A fost cazul unor avocaţi de la Tribunalul Gorj, care au fost amendaţi pentru faptele lor.

Justiţiarii au spus că vor face contestaţie. „Eu nu nu văd niciun semn. M-a sunat un coleg şi am ieşit din sală să văd ce s-a întâmplat. Nu sunt locuri de parcare, iar amenda, bineînţeles, că nu o voi plăti. Acum încerc să caut un loc de parcare, dar după cum se vede pentru noi nu există niciun spaţiu amenajat“, a declarat Robert Oproiu, unul dintre avocaţii prinşi pe picior greşit.

image

Poliţiştii l-au sancţionat cu 200 de lei pentru că a parcat maşina la intrare în intersecţie, însă amenda maximă a primit-o colega lui, care a parcat maşina pe trecerea de pietoni. „Amenzile sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei, dar pentru domnul care a parcat maşina în intersecţie am aplicat o sancţiune de 200 de lei. Acesta poate să plătească la jumătate în 24 de ore“, declară Manole Veneamin, agent în cadrul Poliţiei Comunitare Târgu-Jiu.

image

La faţa locului a venit chiar şi  şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Gorj, care a avut grijă ca niciun avocat să nu fie iertat. „Amendăm pe toată lumea şi nu-i iertăm pe cei care au parcat neregulamentar“, a avertizat Dumitru Tatomir, comisar-şef în cadrul SPR Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite