Târgu-Jiu: Avocata lui Ţundrea o sfătuieşte pe mama lui să ceară despăgubiri: „A fost privită ca mama unui criminal“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata lui Ţundrea vrea să o convingă pe mama lui Marcel Ţundrea să ceară daune morale. Nonagenara trăieşte dintr-o pensie de 500 de lei, dar spune că vârsta nu îi permite să mai meargă prin tribunale, după ce fiul ei a murit de foame.

După aproape 18 ani, procurorii Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie l-au descoperit pe adevăratul criminal al Mioarei Gherasie, fata în vârstă de 14 ani. Avocata lui Marcel Ţundrea susţine că mama fostului său client are toate motivele să ceară despăgubiri pentru nedreptatea comisă.

image

Deocamdată mama lui nu vrea şi nu am ce face, dar o să mai discut cu ea şi o să-i amintesc faptul că a fost lipsită de sprijinul fiului său. Dacă nu ar fi fost condamnat pe nedrept, nu ar fi avut supărare şi n-ar fi arătat-o oamenii din sat ca pe mama unui criminal“, declară Liliana Clima, cea care l-a ajutat pe Ţundrea să demonstreze că e nevinovat. „Am o pensie de 500 de lei, care se duce pe medicamente. Am tensiune şi diabet. E prea târziu să mai spun ceva. Sunt prea bătrână să mai cer despăgubiri. Aş fi fost fericită dacă ar fi trăit Marcel“, spune Ioana Popescu, mama lui Ţundrea.

image

Cât despre adevăratul criminal, Liliana Clima susţine că există suficiente motive ca el să ajungă după gratii. „Acum totul depinde de cum se pune problema asupra prescripţiei. Eu, dacă aş fi procuror, aş merge cu toată convingerea pe  articolul 128 din codul penal“, declară avocata lui Ţundrea.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite