Avertisment scris pentru bunica puştiului găsit în comă alcoolică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Monica Grancea a intrat în atenţia jandarmilor pentru că şi-a lăsat nepotul nesupravegheat. Oamenii legii încearcă să afle acum în ce local din Târgu-Jiu au fost consumate băuturile alcoolice.

Copilul de 11 ani, care a ajuns duminică la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu în stare avansată de ebrietate, va trebui să le spună jandarmilor unde a consumat băuturile alcoolice, urmând ca cel care i le-a comercializat să fie amendat. O vecină a minorului a fost cea care a sunat la 112, după ce l-a găsit pe băiat în stare de inconştienţă. Deocamdată, doar în cazul bunicii au fost luate primele măsuri. „Monica G., în vârstă de 66 ani, din municipiul Târgu-Jiu a primit avertisment scris pentru lăsarea fără supraveghere a unui minor de 11 ani care îi era încredinţat şi care a consumat băuturi alcoolice devenind inconştient, fiind necesară intervenţia Serviciului de Ambulanţă Gorj pentru acordarea de îngrijiri medicale. Sesizarea a fost făcută de o altă persoană, cum că un minor se află în stare de inconştienţă”, declară Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului  de Jandarmi Judeţean Tudor Vladimirescu Gorj.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va efectua cercetări în  acest caz. „Ne-am autosesizat. O echipă din cadrul instituţiei s-a deplasat la spital şi va efectua o anchetă. Rezultatele vor fi anunţate după ce vedem exact ce s-a întâmplat, vom verifica dacă a plecat cu vreun grup”, a precizat Natalia Gruia, directorul executiv adjunct pentru Protecţia Drepturilor Copilulului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite