Avalanşă de pensionari la dentist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 600 de pensionari gorjeni au trecut în acest an pragul cabinetului stomatologic din cadrul Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Târgu-Jiu.

Anul 2011 a fost plin de vizite la stomatolog pentru bătrânii înscrişi la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CAR) din Târgu-Jiu. Ca să profite de consultații și tratamente gratuite, vârstnicii au dat iama la cabinet, iar la final au plecat cu zâmbetul pe buze și fără carii. „De la înființarea cabinetului, acum un an de zile, avem  un număr de 603 pensionari care au beneficiat de serviciile acestui cabinet. Fiecare membru al casei are dreptul la o extracție gratuită pe lună sau o carie, respectiv plombă", a declarat Iulia Cioplea, contabil în cadrul CAR Gorj.

„Dacă nu ar exista acest cabinet, nu mi-aș permite să merg la stomatolog, pentru că ce se face aici gratuit costă milioane la particular. Mi-am pus două plombe și sunt foarte mulțumită, nu mi-au căzut până acum și le am de șase luni. Vreau să vin în 2012 pentru o lucrare mai complexă", a mărturisit Ioana Zorilă, o pensionară de 67 de ani.

Urgențe de sărbători

De sărbători au fost primite cele mai multe solicitări. După ce au împrumutat bani pentru masa de Crăciun și Revelion, pensionarii au trecut și pe la dentist.Cei mai mulți dintre ei nu au avut probleme urgente, care nu mai puteau fi amânate.  „În perioada sărbătorilor au fost mai mulți cu urgențe", a precizat Alin Ciulpan, medicul stomatolog din cadrul CAR Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite