Târgu-Jiu: Autorizaţia de construcţie pentru drumul groazei întârzie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferii vor mai avea de îndurat până când drumul va fi asfaltat
Şoferii vor mai avea de îndurat până când drumul va fi asfaltat

Nici până în prezent autorizaţia de construcţie pentru Drumul Naţional 66 Rovinari – Târgu Jiu – Bumbeşti Jiu nu a fost emisă de către Ministerul Transporturilor, cu toate că şeful Secţiei Gorj a Drumurilor Naţionale dădea asigurări că până la sfârşitul săptămânii trecute aceasta va fi eliberată.

Lucian Dascălu, reprezentantul societăţii Vegyepszer, spune că aşteaptă emiterea autorizaţiei pentru a începe lucrările: „S-au mai solicitat câteva documente care au fost trimise la Ministerul Transporturilor şi sperăm că până la sfârşitul acestei săptămâni se se elibereze autorizaţia de construcţie. Noi suntem pregătiţi să începem lucrările, dar nu putem să demarăm activitatea în ilegalitate“.
Porţiunea de drum cuprinsă între localităţile Rovinari-Târgu Jiu-Bumbeşti Jiu arată ca după un bombardament. Modernizarea acestui drum ar fi trebuit finalizată încă de anul trecut, dar societatea maghiară care a câştigat licitaţia de executare a lucrărilor s-a confruntat cu probleme financiare şi a intrat în reorganizare. „Activitatea s-a împărţit în interiorulş firmei şi acum avem finanţarea necesară să începem lucrările“, a menţionat Lucian Dascălu. Valoarea acestui proiect este de 23 milioane de euro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite