Târgu-Jiu: Autocisterna răsturnată în şanţ este încărcată cu zece tone de GPL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accesul persoanelor este interzis în zonă(FOTO ARHIVĂ)
Accesul persoanelor este interzis în zonă(FOTO ARHIVĂ)

Poliţiştii, pompierii şi jandarmii gorjeni se află acum la faţa locului, fiind solicitată o macara pentru repunerea autocisternei pe carosabil.

Primele cercetări arată că şoferul Claudiu Biba, un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, iar într-o curbă periculoasă a pierdut controlul volanului.

„O autocisternă marca Volvo, încărcată cu zece tone de GPL, se deplasa din direcţia Târgu-Jiu spre Negoieşti, în judeţul Mehedinţi, să distribuie GPL. În Tismana, şoferul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat pe partea dreaptă în direcţia de mers. Nu sunt scurgeri de GPL, iar la faţa locului se află poliţişti care dirijează circulaţia pe alte trasee. A sosit imediat şi o masină de intervenţie a pompierilor de la Subunitatea Tismana, dar şi un echipaj de jandarmi pentru a interzice accesul persoanelor în zonă. Nu sunt victime“, a declarat Florian Nicoloff , comisarul-şef al Poliţiei Tismana. La faţa locului este aşteptată o macara care să repună autocisterna pe carosabil.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite