Autobuz lovit de un tir

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii vă sfătuiesc să respectați regulile de circulație (foto arhivă)
Poliţiştii vă sfătuiesc să respectați regulile de circulație (foto arhivă)

Tamponarea a avut loc în această dimineaţă, pe Drumul European 79, în localitatea Brăneşti. În urma impactului, pasagerul aflat în cabina tirului a fost rănit, ulterior fiind transportat la spital pentru investigaţii.

Evenimentul a fost anunţat la 112, în jurul orei 06.00. Verificările efectuate de oamenii legii arată că şoferul tirului este vinovat de producerea accidentului.

„Poliţia oraşului Turceni a fost sesizată despre faptul că pe DE 79, în localitatea Brăneşti, un autobuz a fost tamponat din spate de un tir. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că I.N., de 35 ani, din comuna Brăneşti, în timp ce conducea un tir din direcţia Târgu-Jiu spre Craiova,  pe raza satului Brăneşti, neadaptând viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, la ceaţă, nu a observat în timp util autobuzul condus de G.C., de 44 ani, din comuna Bîlteni, care se pusese în mişcare dintr-o staţie şi l-a tamponat în partea din spate", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Şoferii nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma impactului, un bărbat de 45 ani, din oraşul Lupeni, pasager în cabina tirului, a fost transportat la Spitalul orăşenesc Turceni pentru investigaţii.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite