Târgu-Jiu: Au pus ţinta pe premii în poligonul de trageri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai buni trăgători din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor s-au întrecut astăzi, în Poligonul de la Turcineşti, lângă Târgu-Jiu. Printre concurenţi s-a aflat şi 12 cadre din judeţul Gorj.

Startul întrecerilor sportive la cea de-a XXII-a ediţie a Campionatului de tir s-a dat astăzi în poligonul de la Turcineşti, de lângă Târgu- Jiu. Etapa finală din acest an a strâns 150 de concurenţi, dintre care 48 sunt femei, de la mai multe unităţi aflate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor din ţară. Concursul a cuprins două probe: manşa I pistol femei şi bărbaţi, respective manşa a II-a pistol. Printre concurenţi s-a aflat şi Christian Ciocan, comisarul şef de la Poliţia Capitalei, care s-a străduit să prindă un loc pe podium.

image

Poliţiştii au apăsat pe trăgaci pentru cupe şi diplome

Premierea, oficiată mâine

La campionatul naţional din acest an s-au înscris 12 cadre din Gorj. Loredana Copoeru, de 36 de ani, căpitan în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Gorj, are state vechi în competiţie: „Am început să trag din 2003. Anul trecut am obţinut argintul pentru 195 de puncte. Sper să urc pe podium şi anul acesta“.

image

La etapa finală a campionatului au luat parte 48 de femei, printre care s-a aflat şi gorjeanca Loredana Copoeru (centru)

Georgiana Dobre subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandrami Gorj (foto stânga) a câştigat medalia de aur în 2007, la Campionatul de Tir.  Mâine, după omologarea rezultatelor, cei mai buni trăgători vor fi premiaţi cu diplome, medalii şi cupe.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite