Au pus mâna pe armele jandarmilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au fost sfătuiţi să sune la 112 când au nevoie de ajutor
Oamenii au fost sfătuiţi să sune la 112 când au nevoie de ajutor

Gorjenii care au trecut astăzi prin centrul municipiului Târgu-Jiu au fost întâmpinaţi de jandarmii gorjeni, care i-au învăţat cum să reacţioneze atunci când sunt martorii sau chiar victimele unor agresiuni şi le-au prezentat armele din dotare.

Cei mai curajoşi au fost tinerii. Aceştia au studiat fiecare armă în parte şi nu au ezitat să pună întrebări. Scopul acţiunii a fost de prezentare a misiunilor jandarmilor. „Activitatea a stârnit interes în rândul cetăţenilor şi în mod deosebit al tinerilor,  care au fost informaţi de către ofiţerii şi subofiţerii din cadrul Compartimentului Prevenirea şi Combaterea Faptelor Antisociale cu privire la modul în care trebuie să  acţioneze atunci când sunt martorii sau chiar victimele unor agresiuni, precum şi modalitatea prin care se poate  anunţa în cel mai scurt timp acest lucru  la numărul de urgenţă 112 sau prin centrala telefonică a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Gorj.

Au fost  prezentate  armamentul, materialele şi tehnica din dotare şi au fost distribuite pliante privind prevenirea faptelor antisociale", a anunţat Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Gorj.

Tinerii interesaţi să urmeze o carieră  militară au primit informaţii despre admiterea în instituţiile de învăţământ din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite