Târgu-Jiu: Au păcălit un octogenar şi i-au luat cardul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bătrân, în vârstă de 80 de ani, din Jupâneşti a rămas fără bani, după ce doi bărbaţi din Râmnicu-Vâlcea i-au furat cardul şi i-au golit contul.

Aseară, poliţiştii din Jupâneşti au fost sesizaţi de către un localnic în vârstă de 80 de ani, cu privire la faptul că Nicolae I., 48 ani şi Dumitru V., de 42 ani, ambii din comuna Bărbăteşti, judeţul Vâlcea, i-au luat cardul fără acceptul lui, probabil pentru a efectua retrageri de numerar.
Poliţiştii s-au deplasat în oraşul Târgu-Cărbuneşti, unde i-au depistat pe cei doi suspecţi, la scurt timp după ce aceştia au retras de la un bancomat, suma de 400 lei.
Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au stabilit că anterior sesizării, partea vătămată le-a mai încredinţat cardul celor doi pentru a-i efectua operaţiuni de retragere numerar, iar în acele împrejurări aceştia au reţinut codul PIN şi locul de păstrare al cardului.
Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţii cu cardul bancar, fără încuviinţarea titularului.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite