Târgu-Jiu: Au minţit că vor să cumpere ouă ca să-i fure pensia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de la Aninoasa au fost sesizaţi, prin 112, de către Maria E., de 76 ani, din satul Sterpoaia, cu privire la faptul că patru femei însoţite de un bărbat, care se deplasau cu un microbuz de culoare neagră, au profitat de neatenţia acesteia şi i-au sustras din locuinţă suma de 360 lei. Cei cinci hoţi au minţit-o pe bătrână că vor să cumpere ouă, iar când să le dea restul i-au furat pensia.

Patru bărbaţi şi o femeie i-au furat toţi banii unei bătrâne din satul Sterpoaia, al comunei Aninoasa, hoţii fiind prinşi pe o stradă cu acelaşi nume, Aleea Sterpoaia, din oraşul Ţicleni. Evenimentul a avut loc ieri, în jurul orei 16.00, când bătrâna a intrat în casă pentru a le schimba bancnota de 500 de lei, pe care o primise în schimbul ouălelor vândute. Falşii cumpărători au văzut de unde a luat bătrâna banii şi, profitând de neatenţia aceteia, i-au furat suma de 360 de lei.

La nivelul I.P.J. Gorj s-a instituit acţiunea “Năvodul”, ocazie cu care poliţiştii din Ţicleni au identificat autovehiculul cu care se deplasau suspecţii, pe strada Aleea Sterpoaia, din localitate. Autovehiculul era condus de către D.V., de 24 ani, din municipiul Craiova, judeţul Gorj, al cărui permis era suspendat, acesta fiind însoţit de către 6 femei, cu vârste cuprinse între 17 şi 29 de ani şi de un tânăr de 22 ani“, declară Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Cele opt persoane au fost conduse la sediul Poliţei oraşului Târgu-Cărbuneşti, fiindu-le întocmite dosare penale sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Şoferul este cercetat şi pentru faptul că s-a urcat la volan în perioada în care îi fusese suspendat permisul de conducere.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite