Au început lecţiile de baschet predate de prestigioşii antrenori sârbi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

«Star Camp Târgu-Jiu» şi-a deschis porţile astăzi, în prezenţa celor şase antrenori sârbi de prestigiu, care îi vor antrena timp de o săptămână pe ce 51 de copii cu vârste între 9 şi 16 ani care s-au înscris la lecţiile de baschet.

Şeful campului este Bata Georgevic, în vârstă de 73 de ani, un antrenor care a pregătit atât echipe celebre de club, cum ar fi Steaua Roşie Belgrad, cât şi naţionalele Irakului, Kuweitului sau Emiratelor Arabe.

image

Se ocupă de baschet de 55 de ani şi este tatăl celebrului jucător care a activat şi în NBA, Sasa Georgevic. „Sunt bucuros că mă aflu aici. Sunt pentru prima dată la un camp în România. Copiii au potenţial“.
Un alt antrenor sârb participant la camp este un fost component al echipei naţionale a fostei Iugoslavii şi a fost declarat antrenorul european de juniori al anului trecut.


Miercuri va sosi la Târgu-Jiu fosta vedetă NBA, Vlade Divac. Acesta va organiza şi o licitaţie a tricourilor în care a jucat în NBA, iar banii obţinuţi îi va dona copiilor orfani din Kosovo.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite