Târgu-Jiu: Au furat ţevile din biserică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi bărbaţi sunt cercetaţi de către poliţiştii din Tismana pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Cei în cauză sunt suspectaţi că au sustras mai multe ţevi în valoare de 1.200 lei, din incinta unui locaş de cult.


Preotul paroh al bisericii din localitatea Tismana i-a anunţat pe poliţişti despre faptul că a constatat lipsa a cinci ţevi, confecţionate din fier, valoarea acestora fiind estimată la suma de 1.200 lei. Cu ocazia cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit faptul că bunurile au fost sustrase de către persoane necunoscute, în perioada decembrie 2010- ianuarie 2011.

„Urmare a investigaţiilor efectuate cu operativitate, poliţiştii au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt doi localnici, I.G., de 34 ani şi L.A.A., de 33 ani, ambii din oraş Tismana. Suspecţii au recunoscut că au sustras ţevile în seara zilei de 14 decembrie 2010, iar ulterior le-au valorificat la un punct de colectare a fierului vechi din Tismana“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.


Prejudiciul a fost recuperat, bunurile fiind restituite reclamantului.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, aceştia fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite