Târgu-Jiu: Au băut cu el, iar apoi l-au tâlhărit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Tinerii riscă să petreacă ani grei după gratii
Târgu-Jiu: Tinerii riscă să petreacă ani grei după gratii

Doi tineri din Târgu-Jiu şi Berleşti au fost duşi astăzi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu-Cărbuneşti după ce au agresat un bărbat şi i-au furat 500 de lei şi două telefoane.

Victima a băut împreună cu cinci persoane într-un bar din Logreşti, de unde a plecat cu maşina, fiind însoţit de doi dintre bărbaţii cu care consumase băuturi alcoolice. La un moment dat, ajunşi pe raza comunei Hurezani, într-o zonă nelocuită, cei doi bărbaţi care îl însoţeau l-au deposedat prin violenţă de cele două telefoane mobile şi suma de bani.

image

„Poliţiştii au stabilit că victima s-a aflat în bar şi a consumat băuturi alcoolice împreună cu cinci bărbaţi. Din cercetările efectuate, s-a stabilit că victima a fost deposedată de respectivele bunuri de către Leontin P. şi Dumitru G., pe numele acestora fiind emise ordonanţe de reţinere pe timp de 24 de ore. Astăzi au fost prezentaţi parchetului cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Ceilalţi trei sunt cercetaţi în libertate pentru complicitate“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite