Au ajuns la spital după ce s-au opărit cu apă clocotită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ambulanţa a transportat tânăra din Dej la spital (foto adevărul)
Ambulanţa a transportat tânăra din Dej la spital (foto adevărul)

O femeie gravidă în luna a şasea şi un băieţel de doi ani au ajuns aseară la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce au suferit două accidente casnice. Primul caz preluat de medici a fost al băieţelului care s-a opărit după ce s-a jucat în apropierea unui vas cu apă clocotită.

Deşi cazurile au fost identice, acestea s-au petrecut în gospodării diferite. Cel mai grav a fost al femeii însărcinate, care a suferit arsuri pe o suprafaţă de 30 la sută din corp.

„Am primit o femeie în vârstă de 30 de ani, care a suferit un accident casnic. Este vorba despre arsură cu apă, s-a întâmplat acasă în curte, cu suprafaţă corporală de 30 la sută. Sunt arsuri de gradul doi pe faţă, partea anterioară a toracelui şi abdomenului", a precizat Ramona Oprea, medic în cadrul UPU Târgu-Jiu. Tânăra însărcinată a fost transportată de urgenţă la spitalul din Craiova.

Înainte de preluarea acestei urgenţe, medicii au tratat un băieţel de numai doi ani, care aseară s-a opărit tot cu apă fiartă. Micuţul a suferit arsuri de gradul trei pe membrele inferioare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite