Aruncată din maşină de iubit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie de 29 de ani, din comuna Turcineşti, a ajuns astăzi la Unitatea de Primiri Urgenţe din Târgu-Jiu, după ce iubitul său, cu doi ani mai tânăr decât ea, a aruncat-o dintr-un autoturism.

Poliţiştii de proximitate din Târgu-Jiu efectuează cercetări pentru a lămuri împrejurările în care a avut loc cearta între cei doi tineri. Scandalul s-a produs în această după-amiază, pe raza municipiului Târgu-Jiu, la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Nicolae Titulescu.

„Iniţial, în jurul orei 13.45, Poliţia municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată, prin apelul de urgenţă 112,  despre faptul că, la intersecţia străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Nicolae Titulescu, s-ar fi produs un accident de circulaţie soldat cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii Biroului Rutier Târgu-Jiu, care, cu ocazia primelor cercetări efectuate au constatat că aspectele sesizate nu se confirmă, nefiind vorba despre un accident de circulaţie, ci despre un conflict spontan apărut între doi tineri, în timp ce aceştia se aflau într-un autoturism staţionat pe strada 1 Decembrie 1918", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Un tânăr de 27 de ani, din Târgu-Jiu, se afla la volanul maşinii staţionate, iar femeia de 29 de ani era prietena sa.
„Întrucât a relatat verbal că ar fi fost agresată fizic de către M.C., tânăra a solicitat transportarea la o unitate medicală pentru investigaţii. M.C.C. a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior a fost invitat la sediul Poliţiei municipiului Târgu-Jiu, pentru a da declaraţii în legătură cu incidentul", a mai precizat Daniel Tică.

Tânăra a declarat că îşi rezervă dreptul de a formula plângere împotriva prietenului său în termenul prevăzut de lege.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite