Târgu-Jiu: Tineri reţinuţi pentru furt de laptop, monitoare şi telefoane mobile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri din Târgu-Jiu au fost arestaţi aseară pentru 24 de ore, fiind acuzaţi că au furat aparatură electronică de aproximativ 16.000 de lei, dintr-un atelier specializat pentru reparatii.

Furtul a fost comis la începutul lunii ianuarie, când administratorul unei firme a sesizat faptul că persoane necunoscute au forţat uşa de la intrare şi au furat un laptop, două monitoare LCD şi mai multe telefoane mobile.

„Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a stabilit că suspecţii, profitând de faptul că locaţia nu era prevăzută cu sistem de pază sau alarmare, au forţat uşa de acces, iar din interior au sustras un laptop, două monitoare LCD, o unitate PC şi mai multe telefoane mobile. Continuând activităţile de cercetare şi investigare, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit că suspecţi de comiterea furtului sunt trei tineri din municipiul Târgu-Jiu. Ieri, în urma unei acţiuni executate pe raza municipiului, oamenii legii i-au depistat pe doi dintre suspecţi, P.C.M., de 18 ani şi V.F., în vârstă de 19 ani, aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei“, a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Aseară, doi dintre tinerii acuzaţi de furt au ajuns după gratii, urmând să fie prezentaţi, astăzi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu. Prietenul acestora este căutat de oamenii legii. Cercetările continuă pentru recuperarea prejudiciului.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite