Arestat pentru că a dat cu pumnul şi a făcut scandal în bar

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul de 24 de ani a bătut azi-dimineaţă un bărbat care se afla într-un local din Târgu-Jiu şi a făcut scandal, după care a plecat de la faţa locului. Dispecerul unei firme de pază a sunat la Poliţie şi a anunţat evenimentul.

Totul s-a petrecut azi-dimineaţă, în jurul orei 05.00. Târgujianul cercetat pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar astăzi a fost prezentat în faţa magistraţilor din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu, care au emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile.

 „La data de 13 august 2011, la ora 04.50,  Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de către dispecerul unei firme de pază, despre faptul că într-un bar din municipiu s-a produs o altercaţie între doi tineri. Din investigaţiile efectuate de către poliţişti a rezultat că P.B., de 24 ani şi S.G.C., de 29 ani, ambii din municipiul Târgu-Jiu, aflându-se în localul public, au avut un conflict spontan, produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Conflictul a degenerat, ocazie cu care P.B. a exercitat acte de violenţă asupra lui S.C.G. Prin scandalul provocat, P.B. a tulburat ordinea şi liniştea publică în local, faptele comise aducând atingere bunelor moravuri, după care a plecat de la faţa locului, fiind depistat la scurt timp şi condus la sediul Poliţiei", a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţie Gorj. .

Tânărul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Gorj, iar poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale continuă cercetările pentru lămurirea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.

 

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite