Târgu-Jiu: Arestat după ce şi-a ajutat prietenii să fure

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 26 de ani a petrecut 24 de ore în arest, după ce a ajutat doi prieteni să fure mai multe role de bandă transportoare.

Poliţia Municipiului Motru a fost sesizată de către un inginer al Carierei Roşiuţa, despre faptul că în noaptea de 7 spre 8 ianuarie, persoane necunoscute au sustras  de pe circuitul de benzi  TMC 102 , 21 role de bandă transportoare, valoarea aproximativă a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 5.200 lei.
„Urmare a investigaţiilor efectuate de către echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Motru, suspecţii furtului au fost identificaţi ca fiind A.C.A., de 24 ani, M.C., de 19 ani şi Ş.A., de 26 ani, toţi din municipiul Motru, judeţul Gorj. Pe parcursul cercetărilor poliţiştii au recuperat bunurile sustrase pe care le-au restituit unităţii prejudiciate. De asemenea, au dispus reţinerea lui suspectului de 26 ani, pe timp de 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de complicitate la infracţiunea de furt calificat“, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Daniel Tică.
Astăzi, suspectul va fi prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru. La ieşirea din arestul poliţiei, acesta şi-a recunoscut vina. întrebat de jurnalişti de ce a fost reţinut, tânărul a spus : „Pentru că merit!“.
Poliţiştii continuă investigaţiile pentru depistarea celorlalţi doi suspecţi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite