Târgu-Jiu: Arestat după ce a pus foc în fânarul fostei soacre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru P., de 41 de ani, din Leleşti, a fost reţinut aseară pentru 24 de ore, fiind acuzat de incendierea unui fânar. Instanţa de judecată a dispus astăzi arestarea acestuia pentru 20 de zile. Bărbatul este chiar fostul ginere al femeii păgubite.

Depozitul de furaje a fost incendiat joi noapte, iar, după ce pompierii au stins flăcările, poliţiştii din Leleşti au găsit şi persoana care a pus foc.

Continuând cercetările, poliţiştii au stabilit că suspect de comiterea incendierii este Dumitru P., de 41 de ani, din comuna Leleşti, fostul ginere al părţii vătămate. Acesta a fost depistat şi condus la sediul postului de poliţie pentru cercetări, ulterior, pe numele său fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Poliţiştii l-au prezentat, astăzi, Parchetului, respectiv Judecătoriei Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă, iar instanţa de judecată a emis pe numele suspectului mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile“, a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Poliţiştii l-au dus pe bărbat în beciul Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite