Arestat chiar dacă s-a răzgândit după ce a plecat la furat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acesta are dreptul de a formula recurs în termen de 24 ore de la pronunţare
Acesta are dreptul de a formula recurs în termen de 24 ore de la pronunţare

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Albeni, a fost arestat ieri preventiv pentru 29 de zile, după ce a furat cazanul unui consătean şi l-a abandonat la 50 de metri de locuinţa acestuia.

Magistraţii Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti au decis ca Lucian Coancă să stea în arest pe perioada cercetărilor. Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut duminică, după ce noaptea a fost surprins de fiica victimei în timp ce a furat cazanul de aramă, cu capacitatea de 100 litri, evaluat la suma de 2.500 de lei. Femeia de 47 de ani, din Albeni, a sunat imediat la Poliţie. Speriat de faptul că a ar fi putut fi recunoscut, tânărul a abandonat cazanul la 50 de metri distanţă de curtea în care intrase.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate, bunul sustras a fost găsit abandonat, la o distanţă de aproximativ 50 de metri de locuinţa părţii vătămate. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe suspectul furtului, C.L., de 31 ani, din comuna Albeni. Se continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului", a anunţat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Bărbatul are  antecedente penale, după ce a comis infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite