Târgu-Jiu: Antrenorul portarilor de la Pandurii, implicat într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dorin Hârsu, fostul portar de la Pandurii Târgu-Jiu şi actualul antrenor al portarilor de la echipa a doua, a fost implicat aseară într-un accident rutier, pe raza comunei Schela, în urma căruia pasagera din dreapta a suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii spun că acesta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un copac. „Ieri, la ora 16.50, pe Drumul Judeţean 664, în comuna Schela, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat că şoferul unui autoturism,  H.D., de 38 de ani, din Bumbeşti-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe drumul amintit, pe fondul imprudenţei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei şi părăsind partea carosabilă a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat accidentarea pasagerei dreapta-faţă, o femeie de 55 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“, a precizat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite