Târgu-Jiu: Antrenorul Ionuţ Badea vrea să ducă Pandurii în cupele europene

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Badea a fost prezentat în această dimineaţă, la Târgu-Jiu, drept noul antrenor al echipei Pandurii.

El va fi ajutat de Dragoş Radu (secund), Vasile Stan (antrenor cu portarii) şi Luigi Maione (preparator fizic), echipa urmând să aibă şi un psiholog: Petruţa Coman. Deşi are ca obiectiv menţinerea în Liga I, Badea spune că vrea mai mult de la Pandurii, chiar un loc de cupe europene. De fapt, tehnicianul a dezvăluit că visul său este să dispute o finală de cupă europeană.
În rest, Ionuţ Badea a explicat cum stă treaba cu lotul de jucători. „Va număra 27-28 de jucători, încă mai suntem în discuţii la acest capitol. Criteriul de alegere a fost dictat de nivelul de pregătire şi nu de valoare. Toţi fotbaliştii tineri, sub 22-23 de ani, nu vor pleca de la Pandurii, ci vor face obiectul echipei a doua. Arie de selecţie este în această zonă şi o să-mi canalizez foarte multă energie pe acest lucru. La ora actuală, nu este nicio problemă de valoare la jucători, ci una psihologică, şi trebuie gestionată foarte bine“, a spus noul tehnician al echipei gorjene.
Ionuţ Badea a stabilit, în mare, şi lotul cu care va aborda noul sezon: M. Popa, Nistor, Matei, Neagu, Menassel, Băcilă, Vierra, Pintilii, Apostu, Da Silva, Fl. Popa, Stan, Chiricheş, Ad. Iordache, Antohi, Alexandru, D. Mutu, Frăsineanu, Al. Ciucur, Brata (de la Internaţional), Mingote, Cardoso, Chibulcutean, Grecu, Orac, Stromajer, Vranjes, Hidişan şi Ghindeanu (de la Pandurii), din lot urmând să facă parte şi Ilie Iordache.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite